Havinghastraat 23, 1817 DA Alkmaar
KvK: 37053659

Schoonmaakwerk voor iedere werkplek of leefomgeving

Een schone werkplek of leefomgeving staat of valt bij het schoonmaakwerk dat schoonmakers leveren. Bij Victoria draait alles dan ook om de mensen die dagelijks aan het werk zijn in kantoren, scholen, hotels en zorginstellingen. Zij zijn ons visitekaartje en staan centraal in alles wat wij doen. Onze medewerkers beschikken over kennis van zaken, efficiëntie en oog voor detail. Ze kennen de fijne kneepjes van het vak. Maar alleen vakkundigheid is niet genoeg: hun betrokkenheid en gedreven houding maakt hen tot de besten in het vak.

De kracht van gemotiveerde mensen

De medewerkers van Victoria zijn de drijvende kracht achter het schoonmaakbedrijf. Zij maken Victoria tot een begrip in heel Nederland. Mede daarom zorgen we bij schoonmaakbedrijf Victoria voor goede arbeidsvoorwaarden. We investeren veel tijd en energie in het trainen en opleiden van onze schoonmakers. Iedereen die bij in ons dienst komt, volgt de opleiding tot vakgeschoold schoonmaakmedewerker aan ons eigen opleidingscentrum. In korte tijd worden zij klaargestoomd tot professionals die zelfstandig kunnen werken. Onze medewerkers dragen zelf de verantwoordelijkheid voor hun werk. Door hen de ruimte te geven om te groeien en te ontwikkelen, blijven zij gemotiveerd en leveren goed werk af.

Schoonmaken is een vak dat onze medewerkers beheersen

Bij meer dan 400 opdrachtgevers staan de schoonmakers van Victoria garant voor het beste schoonmaakwerk. Schoonmaken is een vak, vinden wij als werkgever. Van onze medewerkers verwachten wij dezelfde instelling. Vakkennis en een dienstverlenende houding geven de opdrachtgever vertrouwen. We proberen het u, als opdrachtgever, zo makkelijk mogelijk te maken door goed bereikbaar te zijn. Heldere communicatie en duidelijkheid zijn essentieel in het werk. De verantwoordelijkheid voor het dagelijkse schoonmaakwerk ligt dan ook zo laag mogelijk in de organisatie. Op deze manier kunnen we snel handelen als dat nodig is en gaan de juiste mensen direct voor u aan de slag.