Havinghastraat 23, 1817 DA Alkmaar
KvK: 37053659
Opleidingen

Werken bij het beste schoonmaakbedrijf? Werken bij Victoria!

Bij Victoria weten we wat schoon is. We verwachten van onze medewerkers dat zij de beste resultaten leveren en steunen hen daarin. Iedere nieuwe medewerker start daarom met de opleiding tot vakgeschoold schoonmaakmedewerker aan ons eigen opleidingscentrum. Zo maken we Victoria schoonmaak samen tot het beste schoonmaakbedrijf, waar kwaliteit en resultaat altijd centraal staan.

Schoonmaken is een vak

Door jarenlange ervaring in de schoonmaak van kantoren, theaters, hotels en zorg- en onderwijsinstellingen, beschikt Victoria Schoonmaak over de beste schoonmaaktechnieken. En steeds blijven we op zoek naar betere, innovatieve methodes om nog efficiënter te werken en meer kwaliteit te leveren. Al deze vakkennis willen we overdragen aan onze medewerkers. Wie in dienst treedt bij Victoria moet de opleiding vakgeschoold schoonmaker binnen een jaar succesvol afronden. Op die manier kan iedere medewerker uitgroeien tot schoonmaakprofessional.

Glansrijk slagen als schoonmaker

In de opleiding komen de kennis en vaardigheden aan bod waarover iedere schoonmaakmedewerker dient te beschikken. De interne vakopleiding wordt afgesloten met een examen dat wordt afgenomen door de RAS, de Stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche. Alle examinatoren van het RAS-examenbureau komen uit de schoonmaakbranche en zijn geoefend in het toetsen van de vaardigheden van schoonmakers.

Ruimte voor ontwikkeling en groei

Bij Victoria stimuleren we medewerkers om zich voortdurend te blijven ontwikkelen. Niet alleen uitvoerende schoonmakers doen een gedegen vakopleiding. Ook binnen de staf stimuleren wij groei. Hierdoor is er weinig verloop en beschikken we over voldoende specifieke kennis om onze uitvoerende medewerkers te ondersteunen. Wie verstand van zaken heeft, levert niet alleen betere resultaten maar heeft doorgaans ook meer plezier in het werk. En dat is wat we willen bij Victoria: al onze 650 medewerkers moeten de kans krijgen om zich te ontplooien, zodat we samen gemotiveerd aan de slag kunnen binnen het beste schoonmaakbedrijf in de regio Alkmaar.