Havinghastraat 23, 1817 DA Alkmaar
KvK: 37053659
Het bedrijf

Schoonmaakbedrijf nodig? Victoria!

Victoria Schoonmaak is al meer dan vijftig jaar een betrouwbaar en betrokken schoonmaakbedrijf in de regio Alkmaar en Amsterdam, die schoonmaakwerk ziet zoals het hoort: als maatwerk. Bij Victoria staan de wensen van de opdrachtgever centraal. Onze goed opgeleide schoonmakers streven naar de beste resultaten. Daarvoor gebruiken we de nieuwste schoonmaakmiddelen en -methodes, maar vooral ook een flinke dosis gedrevenheid.

We verstaan het schoonmaakvak als geen ander

Bij schoonmaakbedrijf Victoria uit Alkmaar verstaan we het schoonmaakvak als geen ander. Onze 600 medewerkers zetten zich in voor een schone leefomgeving bij meer dan 400 bedrijven in diverse branches zoals kantoren, scholen, theaters, hotels en onderwijsinstellingen door heel Nederland.
Als middelgroot schoonmaakbedrijf hebben we voldoende capaciteit om ook grotere schoonmaakopdrachten uit te voeren, met gemotiveerde medewerkers. Tegelijkertijd streven we altijd naar een goed contact met onze opdrachtgevers: korte lijnen, één vast aanspreekpunt en flexibiliteit is ons uitgangspunt. Bij Victoria staan zowel de opdrachtgever als onze eigen medewerkers centraal. We stimuleren de ontwikkeling van schoonmakers en faciliteren hen optimaal, zodat zij zich toegewijd kunnen richten op de schoonmaak van uw gebouw.

Belang van innovatie en resultaat

Met jarenlange ervaring in schoonmaken, beschikt Victoria over enorme vakkennis. Deze blijven we voortdurend uitbreiden. Net als andere bedrijfstakken, is de schoonmaakwereld steeds in transitie: er worden nieuwe producten en technieken ontwikkeld. Wij maken gebruik van innovatieve methodes en streven naar meetbare prestaties. Ons doel: onderscheidende schoonmaakkwaliteit. Niet alleen kiezen we voor vernieuwende schoonmaakmiddelen of de nieuwste machines, Victoria is bovendien steeds op zoek naar de beste technologieën om de dienstverlening te optimaliseren. Door naar de mening van gebouwgebruikers te vragen, testen we de kwaliteit van de schoonmaak en zorgen wij dat we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Niet voor niets is Victoria Schoonmaakbedrijf al meer dan 50 jaar een begrip in de regio Alkmaar.