Havinghastraat 23, 1817 DA Alkmaar
KvK: 37053659
Code verantwoordelijk marktgedrag

Professioneel schoonmaakbedrijf

De medewerkers van Victoria zijn onze drijvende kracht. Zij zijn ons visitekaartje: ze geven een gezicht aan ons bedrijf en laten een bepalende indruk achter. En een schoon gebouw natuurlijk. Dergelijk personeel is kostbaar en daar gaan wij zuinig mee om. Bij schoonmaakbedrijf Victoria hebben wij onze zaken daarom goed op orde: dienstverlening staat hoog in ons vaandel en we zorgen dat onze administratie altijd klopt. Als professioneel schoonmaakbedrijf zijn wij bovendien ondertekenaar van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag, die als doel heeft om de doorgeschoten marktwerking tegen te gaan.

Code Verantwoordelijk Marktgedrag

De onderlinge afhankelijkheid tussen Victoria, haar werknemers en de opdrachtgever is groot. Het is dus belangrijk dat alle partners goed met elkaar blijven samenwerken om de kwaliteit van het werk hoog te houden en de inzet van medewerkers optimaal te stimuleren. De Code Verantwoordelijk Marktgedrag is een leidraad voor effectief marktgedrag in de schoonmaakbranche. Uiteraard streven wij als professioneel schoonmaakbedrijf naar een werksfeer waarin aandacht is voor de menselijke dimensie.

Schakel tussen mens en markt

De Code roept partijen die een werkovereenkomst aangaan op om samen hun verantwoordelijkheid nemen voor het sociale aspect. Zo is het belangrijk dat offertes transparant zijn. Ook hechten we veel waarde aan de arbeidsomstandigheden van onze medewerkers. Hierbij kijken we naar veiligheid op de werkvloer, werkdruk en persoonlijke ontwikkeling. Victoria neemt de mening van medewerkers serieus. We hebben goed contact met onze collega’s tijdens werkoverleggen en individuele functioneringsgesprekken. Hun mening telt en wordt meegenomen in onze besluitvorming

Professioneel schoonmaakbedrijf met keurmerk

Als lid van de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB) werkt Victoria mee aan een gezonde en aantrekkelijke schoonmaak- en glazenwassersbranche. De schoonmaakbranche ontwikkelt zich voortdurend op het gebied van onder andere veiligheid en milieu. We staan daarbij in contact met veel verschillende organisaties. Dankzij het OSB-keurmerk weten onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners dat wij vakkundig werken en zorgvuldig omgaan met personeel, administratie en dienstverlening.