Havinghastraat 23, 1817 DA Alkmaar
KvK: 37053659
Missie en historie

Schoonmaakbedrijf door heel Nederland

Met meer dan 600 medewerkers is Victoria een middelgroot schoonmaakbedrijf, werkzaam door heel Nederland. Zoals de meeste ondernemingen, begon ook Victoria kleinschalig in Noord-Holland en Zuid-Holland. Wat nu een succesvolle dienstverlener in de schoonmaakbranche is, startte ruim 54 jaar geleden als een klein glazenwassersbedrijf. Victoria – die haar deuren opende op 2 maart 1961 – groeide al snel uit tot een schoonmaakbedrijf met honderden vaste medewerkers.

Meer dan vijftig jaar ervaring

Vandaag de dag is Victoria een multifunctionele dienstverlener in verschillende branches. Dagelijks worden meer dan 400 kantoren, scholen, hotels en zorginstellingen schoongemaakt. Victoria levert kwaliteit en kenmerkt zich door een grote mate van flexibiliteit: we zijn 24 uur per dag bereikbaar en snel inzetbaar. Vijftig jaar ervaring betekent bovendien vijftig jaar vakmanschap. Schoonmaken is een vak, dat wij inmiddels al aan veel gedreven medewerkers hebben doorgegeven.

Victoria werkt mee aan een schonere wereld

We zijn een bedrijf met een missie: Victoria wil bijdragen aan een schone en plezierige leefomgeving. Werken, leren, ontspannen en recreëren gaat het best in een frisse, opgeruimde omgeving. Als schoonmaakbedrijf, gevestigd in Noord-Holland, willen wij hieraan bijdragen in onze regio. Victoria streeft ernaar om meetbare schoonmaakprestaties te leveren om trots op te zijn; resultaat dat ertoe doet.
Ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid verliezen we niet uit het oog. Wij geven kwetsbare groepen, zoals jongeren met een Wajong-indicatie, graag een kans om aan de slag te gaan. Daarnaast werken we als schoonmaakbedrijf graag mee aan een duurzame en vooral schonere wereld.