Havinghastraat 23, 1817 DA Alkmaar
KvK: 37053659
Organistatie en structuur

Schoonmakers uit Alkmaar en Amsterdam? Die vindt u bij Victoria!

Victoria is een succesvol schoonmaakbedrijf, gevestigd in de regio Alkmaar en Amsterdam. De honderden schoonmakers zijn werkzaam door heel Nederland. Victoria is verantwoordelijk voor het dagelijks en periodiek onderhoud van diverse kantoren, scholen, recreatieruimten en zorginstellingen. Daarnaast hebben we ruime expertise in glasbewassing, gevelreiniging en specialistisch vloeronderhoud. Onze 600 medewerkers werken nauw samen om in te spelen op de wensen van de opdrachtgever en toe te werken naar de beste resultaten. Rayonmanagers en uitvoerende schoonmakers zetten zich gezamenlijk in om onderscheidende schoonmaakkwaliteit te leveren.

Korte lijnen en een vast aanspreekpunt

Bij Victoria Schoonmaak streven we naar een heldere, open communicatie met onze opdrachtgevers. De mensen die het beste weten wat er gaande is op de werkvloer zijn de schoonmakers die dagelijks aan het werk zijn in uw werk- of leefomgeving. Onze rayonmedewerkers begeleiden en controleren de werkzaamheden. Zij zijn de schakel tussen uw bedrijf en onze schoonmaakmedewerkers. Met vragen kunt u altijd direct terecht bij uw vaste rayonmanager, die – indien nodig – meteen actie onderneemt. Op deze manier proberen we de lijnen van communicatie zo kort mogelijk te houden, zodat u altijd verzekerd bent van kwaliteit en continuïteit.

Schoonmaakwerk is mensenwerk

Onze organisatie is voortdurend in ontwikkeling; op zoek naar innovatie maken we onze prestaties meetbaar en stimuleren we onze medewerkers om te blijven groeien. Schoonmaak is mensenwerk. En ieder mens weet dat een goede voorbereiding het halve werk is. Door onze uitvoerende medewerkers optimaal te faciliteren in hun werkzaamheden, kunnen zij zich volledig richten op het schoonhouden van uw gebouw. Dit doen wij door realistische contracten aan te gaan met opdrachtgevers, vernieuwende schoonmaakmethodes in te zetten en door onze medewerkers voortdurend te prikkelen. Door samen te werken als een team kunnen steeds weer de kwaliteit leveren die u van ons gewend bent. Al meer dan vijftig jaar herkent u onze schoonmakers uit regio Alkmaar aan hun daadkracht, efficiëntie en vakkundigheid.