Havinghastraat 23, 1817 DA Alkmaar
KvK: 37053659
Cleanroom en laboratorium

Schoonmaak cleanroom of laboratorium? Victoria!

Schoonmaken is een vak: een vak dat Victoria meester is. De specialistische medewerkers van het schoonmaakbedrijf reinigen dagelijks niet alleen “gewone” ruimtes zoals kantoren en scholen, maar ook ruimtes die vragen om een meer precaire aanpak. Bijvoorbeeld cleanrooms en laboratoria.

Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf

Het aantal cleanrooms in Nederland groeit gestaag. Veel industrieën zoals de farmacie, biotechnologie, foodsector, ruimtevaart, optica en elektronica maken gebruik van deze speciale ruimtes waar producten worden beschermd tegen bacteriën, vuil en stofdeeltjes. Hierdoor stijgt ook de vraag naar gespecialiseerde schoonmaakbedrijven. Het spreekt voor zich dat de reiniging van cleanrooms en laboratoria een gedegen aanpak vereist, net als specialistische kennis en het gebruik van de juiste middelen en materialen.

Precieze schoonmaak cleanroom door Victoria

Schoonmaken van een cleanroom is een vak apart. Het vraagt om een gedegen opleiding van schoonmaakmedewerkers, een certificering van het schoonmaakbedrijf en een hechte samenwerking tussen de medewerkers van het schoonmaakbedrijf en uw cleanroommedewerker of laborant. Door goede afspraken te maken en daar geen strohalm van af te wijken, worden de gewenste condities in een cleanroom of laboratorium in stand gehouden. Zaken als kledingvoorschriften en reinigingsmiddelen zijn bij Victoria dus heilig om besmetting of schade aan producten te voorkomen. Maar ook het veilig werken in ingeperkte ruimtes en de samenwerking met uw medewerkers beheersen wij als geen ander.

Opgeleid en gecertificeerd

Victoria Schoonmaakbedrijf uit Alkmaar is een gecertificeerd schoonmaakbedrijf voor cleanroom en laboratoriumreiniging. Schoonmaak van cleanrooms en laboratoria wordt uitgevoerd door vaste daarvoor opgeleide medewerkers. Of het nu gaat om cleanrooms voor een productieproces, ML-I en ML-II laboratoria  of ruimten waar wordt gewerkt met radioactieve isotopen: de specialisten van Victoria maken ze schoon met militaire precisie.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één uur contact met u op.