Havinghastraat 23, 1817 DA Alkmaar
KvK: 37053659
Hotel en recreatie

Schoonmaak uitbesteden?

Een weekendje weg of een weekje vakantie moet luxe en zorgeloos zijn, om vol energie weer huiswaarts te keren. Omdat vakantiegangers de beslommeringen van het dagelijks leven even los willen laten, zijn zij vaak extra kritisch als het aankomt op de hygiëne van een hotelkamer of vakantiehuisje. Een gast die niet tevreden is over de staat van het vakantieverblijf komt waarschijnlijk niet meer terug . Dat wilt u als eigenaar natuurlijk voorkomen. De afgelopen decennia heeft schoonmaakbedrijf Victoria ruime ervaring opgedaan binnen hotels en vakantieparken. Hierdoor ligt gastvrijheid opgenomen in ons DNA. Net als bij u!

Gastvrij en flexibel

In het hotelwezen heeft u te maken met een steeds wisselende bezetting; gasten die komen en gaan en kamers die soms zijn volgeboekt maar soms ook leegstaan. Daar komt een complexe logistiek bij kijken. Gelukkig kunt u het schoonmaakteam van Victoria flexibel inzetten. Afhankelijk van uw gastenlijst komen wij met meer of minder mensen. Ondanks dat wij in een andere formatie komen, ziet u toch steeds dezelfde gezichten. Wij werken namelijk in vaste teams. Wel zo prettig en vertrouwd!

Een kritisch oog voor vuil

De schoonmakers van Victoria hebben een getraind oog voor viezigheid. Geen stofje of spatje ontsnapt aan hun kritische aandacht. Wij snappen de scherpe blik van een hotelgast dan ook als geen ander. Besteed uw schoonmaak uit aan Victoria en verzeker uzelf van kwaliteit, gastvrijheid en een finishing touch voor uw vakantieverblijf. Met grote precisie zorgen we ervoor dat uw gasten zich welkom voelen in een schone hotelkamer of fris vakantiehuisje en dat zij hier keer op keer willen terugkomen.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één uur contact met u op.