Welkom HVC Groep!

Vanaf 1 april komt u ons tegen als de schoonmaakleverancier op de locaties in Middenmeer, Lelystad, Den Helder, Purmerend, Oude Schild, Enkhuizen, Obdam, Schagen, Zwaag en Zeewolde.

Schone locaties en een uniforme kwaliteit

Of u nu werkzaam bent op een ABS of een van de kantoorgebouwen, wij zorgen ervoor dat de schoonmaak kwaliteit op het afgesproken niveau is. 

Wij zijn bekend met de dynamiek van het werken in een wijd verspreid gebied met zowel diverse kleinere locaties met een lagere frequentie van schoonmaakonderhoud als grotere locaties, waarbij zelfsturende en goed opgeleide medewerkers in staat zijn ook zonder dagelijks toezicht, een constant kwaliteitsniveau te realiseren.

Resultaatgericht werken

Binnen HVC werken wij op basis van een resultaatgericht programma. Dat betekent dat het resultaat van de werkzaamheden telt, in plaats van de uitgevoerde handelingen. Onze mensen bepalen op basis van hun expertise wat er vandaag wordt schoongemaakt om aan het afgesproken kwaliteitsniveau te voldoen.

De medewerkers krijgen voldoende tijd om hun werkzaamheden uit te voeren en maken gebruik van de beste materialen. Zij volgen allemaal de schoonmaakopleiding.

De leidinggevende controleert regelmatig of de werkzaamheden conform de afspraken worden uitgevoerd en coacht de medewerkers om nog betere kwaliteit te leveren.

Over Victoria

Victoria is een schoonmaakbedrijf gevestigd in Alkmaar en Amstelveen. Dagelijks zijn ruim 800 medewerkers druk met het schoonhouden van meer dan 1.000.000 m² aan vloeroppervlak.

Wij willen dat onze medewerkers hun hele carrière bij ons kunnen blijven werken. Onze mensen maken namelijk dagelijks het verschil voor onze opdrachtgevers. Daarom zorgen wij goed voor hen. Wij faciliteren onze medewerkers om bij u dagelijkse de beste prestaties te leveren. Dit zorgt voor tevreden en betrokken medewerkers en uiteindelijk betere kwaliteit van dienstverlening.

Kijk voor meer informatie over Victoria op www.victoriaschoonmaak.nl.

Wie komt u tegen?

U hebt onze rayonmanager voor HVC, Hugo Tuijp, misschien al gezien in het gebouw waar u werkzaam bent. Hugo is zeer gemotiveerd om vanaf 1 april voor de kwaliteit te zorgen die u van ons mag verwachten.

Hugo heeft regelmatig contact met de facilitair medewerker of locatiebeheerder van HVC. De afspraken worden vastgelegd en die komen wij ook na.

Volg ons op social media

© Victoria Schoonmaakbedrijf