Havinghastraat 23, 1817 DA Alkmaar
KvK: 37053659
Gemeente Lansingerland

Welkom Gemeente Lansingerland!

 

Inleiding

Victoria is per 1 maart de nieuwe schoonmaakleverancier voor het gemeentehuis van Lansingerland.

 

Informatie leverancier

Victoria is een schoonmaakbedrijf gevestigd in Alkmaar en Amstelveen. Dagelijks zijn ruim 800 medewerkers druk met het schoonhouden van meer dan 1.000.000 m² aan vloeroppervlak. Kijk voor meer informatie over Victoria op www.victoriaschoonmaak.nl.

 

Onze mensen, onze kracht

Wij willen dat onze medewerkers hun hele carrière bij ons kunnen en willen werken. Onze mensen maken namelijk dagelijks het verschil voor onze opdrachtgevers. Daarom zorgen wij goed voor hen. Wij faciliteren onze medewerkers om bij u dagelijkse de beste prestaties te leveren. Dit zorgt voor tevreden en betrokken medewerkers en uiteindelijk betere kwaliteit van dienstverlening.

Wie komt u tegen

U hebt onze rayonmanager voor Gemeente Lansingerland, Wesly van Klaveren, misschien al gezien in het gebouw waar u werkzaam bent. Wesly is zeer gemotiveerd om vanaf 1 maart voor de kwaliteit te zorgen die u van ons mag verwachten. Wesly wordt ondersteund door voorvrouw Svjetlana Basic.

 

 

 

 

Speerpunten

De belangrijkste doelstellingen binnen de samenwerking zijn:

  • Sociale verduurzaming schoonmaakdienstverlening. Naast dat wij goed zorgen voor de mensen die al bij ons werken, zien wij de schoonmaakbranche ook als een springplank naar werk. Daarom geven we kwetsbare groepen graag een kans om bij ons aan de slag te gaan. U kunt dan ook schoonmaakmedewerkers tegenkomen die wat extra begeleiding nodig hebben én krijgen.
  • Flexibiliteit. Op het gemeentehuis werken wij op basis van een resultaatgericht programma. Dat betekent dat het resultaat van de werkzaamheden telt, in plaats van de uitgevoerde handelingen. Onze mensen bepalen op basis van hun expertise wat er vandaag wordt schoongemaakt om aan het afgesproken kwaliteitsniveau te voldoen.
  • Het leveren van goede technische kwaliteit. De medewerkers krijgen voldoende tijd om hun werkzaamheden uit te voeren en maken gebruik van de beste materialen. Zij volgen allemaal de schoonmaakopleiding. Wesly en Svetlana controleren regelmatig of de werkzaamheden conform de afspraken worden uitgevoerd en coachen de medewerkers om nog betere kwaliteit te leveren.
  • Goede schoonmaakbeleving. Wesly heeft regelmatig contact met de facilitair medewerker van de gemeente. De afspraken worden vastgelegd en die komen wij ook na.

 

Contact?

Bij vragen kunt u terecht bij onze servicedesk, te bereiken via servicedesk@victoriaschoonmaak.nl