Havinghastraat 23, 1817 DA Alkmaar
KvK: 37053659
Medewerkers

Geen nummers, maar namen

Bij Victoria is iedere medewerker belangrijk. Bij ons zijn medewerkers geen nummer, maar collega’s met een naam en een mening. Wij waarderen hun inzet en zijn blij met hun inzichten. Zij zijn ons visitekaartje en staan centraal in alles wat wij doen. Het draait primair om de mensen die dagelijks aan het werk zijn op de locaties bij onze klanten. Onze medewerkers beschikken over kennis van zaken en hebben oog voor detail. Ze kennen de fijne kneepjes van het vak. Maar alleen vakkundigheid is niet genoeg: hun betrokkenheid en gedreven houding maakt hen fijne collega’s waar we graag mee werken.

Onze mensen, onze kracht

De medewerkers van Victoria zijn de drijvende krachten achter het schoonmaakbedrijf. Zij maken schoonmaakbedrijf Victoria tot een begrip in heel Nederland. Mede daarom zorgen we voor goede arbeidsvoorwaarden, duurzame inzetbaarheid en goed werkgeverschap. We investeren veel tijd en energie in het trainen en opleiden van onze schoonmakers. Iedereen die bij in ons dienst komt, volgt de opleiding tot vakgeschoold schoonmaakmedewerker aan ons eigen opleidingscentrum. Hier wordt men klaargestoomd tot professional die zelfstandig kan werken. Onze medewerkers dragen zelf de verantwoordelijkheid voor hun werk. Door hen de ruimte te geven om te groeien en te ontwikkelen, blijven zij gemotiveerd en leveren goed werk af.

Schoonmaken is een vak

Bij honderden opdrachtgevers staan de schoonmakers van Victoria garant voor de kwaliteit van schoonmaakwerk. Schoonmaken is een vak, vinden wij als werkgever. Van onze medewerkers verwachten wij dezelfde instelling. Vakkennis en een dienstverlenende houding geven u als opdrachtgever vertrouwen. Opdrachtgevers maken we het zo makkelijk mogelijk door goed bereikbaar te zijn. Heldere communicatie en duidelijkheid zijn essentieel in het werk. De verantwoordelijkheid voor het dagelijkse schoonmaakwerk ligt dan ook zo laag mogelijk in onze organisatie. Op deze manier kunnen we snel en adequaat handelen als dat nodig is en gaan de juiste mensen direct voor u aan de slag.