De dag van de schoonmaker 2017

31 mei 2017

De Dag van de Schoonmaker

Schoonmaken is vakwerk. De Dag van de Schoonmaker is een dag speciaal voor deze vakmensen. Een dag waarop wij gezamenlijk onze waardering hardop uitspreken naar alle schoonmaakmedewerkers.

Oorsprong
De Internationale dag van de Schoonmaker is ontstaan in Los Angeles. Op 15 juni 1990 gingen de schoonmakers daar de straat op voor een demonstratie. Daar werd ingezet op betere arbeidsvoorwaarden voor de schoonmakers. Sindsdien wordt ieder jaar op 15 juni deze demonstratie herdacht op de Internationale dag van rechtvaardigheid van de Schoonmaker. Er wordt stilgestaan bij het werk en de arbeidsvoorwaarden van schoonmaakmedewerkers.

Dat betekent dus feest
Ook binnen Victoria doen wij mee. Daarom vieren we als gehele branche op 15 juni de Dag van de Schoonmaker. Op feestelijke wijze creëren we een podium voor onze schoonmakers. Zij verdienen dat podium, zij verdienen het om in het zonnetje te staan. Immers, zij maken het verschil voor onze klanten, iedere dag weer!

Meer over de dag van de schoonmaker
Via diverse kanalen houden wij u op de hoogte van de dag van de schoonmaker. Ook kunt u de website van de dag van de schoonmaker raadplegen voor meer informatie. Daar vindt u ook informatie over deelnemers en activiteiten op 15 juni.

Volg ons op social media

© Victoria Schoonmaakbedrijf