Nominatie Best Practice Award

15 december 2014

Victoria is genomineerd voor de Best Practice Award 2014. De inzendingen zijn beoordeeld door een onafhankelijke jury onder leiding van Miriam Hoekstra- van der Deen, directeur Airport Operations bij Schiphol Group. De inzending “een unieke samenwerking” voldoet aan diverse belangrijke criteria uit de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

De code commissie omschrijft de inzendingDe unieke onderlinge samenwerking tussen de Vrije Universiteit Amsterdam, Victoria, GOM en CSG heeft geleid tot een verhoging van het vertrouwen, een sterkere onderlinge band, een nieuw meetsysteem, specifiek voor vloeren én waar het mee begon: een verhoging van het continue kwaliteitsniveau van het schoonmaakonderhoud en specifieke vloeronderhoud. Daarnaast wordt optimaal gebruik gemaakt van het vakmanschap van de uitvoerende schoonmaakmedewerkers door hen de keuzevrijheid te geven om dat onderhoud te verrichten dat nodig is om de vloeren op de overeengekomen kwaliteit te behouden. Hiervoor zijn de medewerkers speciaal opgeleid en zijn specialistische taken ingevoerd.

 

De award wordt uitgereikt aan die inzending welke een voorbeeld vormt voor de branche op het gebied van ketensamenwerking. Op 15 januari 2015 wordt de award uitgereikt. Kijk voor alle nominaties op de site van de code commissie.

Volg ons op social media

© Victoria Schoonmaakbedrijf