Uitbreiding directieteam

23 januari 2017

Uitbreiding directieteam Victoria

Met ingang vanaf 1 januari zijn Jan Bakker en Pieter Grootjes toegetreden tot de directie van Victoria. De groei van de afgelopen jaren en de ambities voor de toekomst vragen om deze uitbreiding. Jan en Pieter complementeren de directie die de afgelopen jaren werd gevoerd door Pieter Wildschut, hij blijft lid van het directieteam als algemeen directeur.

Jan Bakker
Jan is al meer dan 30 jaar werkzaam in de branche en heeft in zijn loopbaan diverse managementfuncties bekleed binnen zowel landelijke als regionaal georiënteerde schoonmaakbedrijven. Als directielid is Jan verantwoordelijk voor de operationele koers van de organisatie. “Ik wil met mijn jarenlange ervaring de komende jaren de koers uitzetten waarin opdrachtgevers en medewerkers zich bij ons thuis voelen.”

Pieter Grootjes

Pieter begon op zijn 15e jaar binnen Victoria als schoonmaakmedewerker van diverse projecten. Na zijn opleiding tot laborant trad hij op zijn 22e fulltime in dienst en heeft sinds die tijd diverse commerciële functies bekleed. Pieter gaat zorgen voor de verdere ontwikkeling van het bedrijf in commerciële zin. Door zijn jarenlange ervaring binnen het bedrijf en de branche is hij als geen ander geschikt om de bedrijfsvisie uit te dragen en deze verder vorm te geven. “Ik kijk vol vertrouwen naar de toekomst van Victoria en lever graag mijn bijdrage aan de richting van het bedrijf”.

Het bedrijf
Victoria is een regionaal opererend schoonmaakbedrijf met vestigingen in Alkmaar en Amsterdam. Al meer dan 55 jaar leveren wij dagelijks onze bijdrage aan een schone werk-, verblijf- en leeromgeving. Daarbij zijn medewerkersgroei, maatschappelijk verantwoord ondernemen en het leveren van meetbare prestaties de pijlers onder de dienstverlening. Om daarin te excelleren zijn wij aanspreekbaar op onze resultaten, onderhouden wij maximaal persoonlijk contact met onze opdrachtgevers en staan wij voor vakmanschap.

Op de foto van links naar rechts: Pieter Grootjes (commercieel directeur), Pieter Wildschut (algemeen directeur), Jan Bakker (operationeel directeur).

Volg ons op social media

© Victoria Schoonmaakbedrijf