Havinghastraat 23, 1817 DA Alkmaar
KvK: 37053659
NS

Welkom Onderhoudsbedrijven NS!

Victoria is per 3 februari geselecteerd als schoonmaakleverancier voor de Onderhoudsbedrijven NS op de locaties Haarlem, Watergraafsmeer (Amsterdam) en Zaanstraat (Amsterdam).
 

Informatie leverancier

Victoria is een schoonmaakbedrijf gevestigd in Alkmaar en Amstelveen. Dagelijks zijn ruim 800 medewerkers druk met het schoonhouden van meer dan 1.000.000 m² aan vloeroppervlak. Kijk voor meer informatie over Victoria op www.victoriaschoonmaak.nl.
 

Onze mensen, onze kracht

Onze mensen maken dagelijks het verschil voor onze opdrachtgevers. Daarom zorgen wij goed voor hen. Wij faciliteren onze medewerkers om bij u dagelijkse de beste prestaties te leveren. Dit zorgt voor tevreden en betrokken medewerkers en uiteindelijk betere kwaliteit van dienstverlening.
 

Bekend gezicht

U hebt onze projectmanager voor Onderhoudsbedrijven NS waarschijnlijk al gezien in het gebouw waar u werkzaam bent en wellicht hebt u hem zelfs herkend: Hugo Tuijp heeft 18 jaar ervaring in de aansturing van het schoonmaakonderhoud bij Onderhoudsbedrijven NS.
 

De belangrijkste doelstellingen binnen de samenwerking:

1.         Verhogen klanttevredenheid.

Als er iets belangrijk is, is het wel uw beleving. U kunt van ons verwachten dat wij ons continu inzetten om uw tevredenheid over onze dienstverlening te verbeteren. Het is ons doel dat u ons in mei 2021 gemiddeld minimaal met een 8,0 beoordeelt op het gebied van uw schoonmaakbeleving.

2.         Minimale belemmering van het primaire proces in de productieomgeving

Omdat de processen in de werkplaatsen nooit mogen stilvallen, zetten wij hier tussen 06:00 uur en 21:30 uur onze meest flexibele medewerkers in. Zij schakelen snel en spelen in op de dynamiek die er heerst door goed overleg met uw voorwerkers.

3.         Het toepassen en naleven van het veiligheidsbeleid

De veiligheid van u, uw collega’s en onze medewerkers gaat voor alles. Daarom blijven we onze medewerkers continu trainen en coachen op het toepassen en naleven van het veiligheidsbeleid. Wij stimuleren onze medewerkers om elkaar (en u) te wijzen op veilig werkgedrag, in de vorm van afspreken-afstemmen en elkaar aanspreken om ongewenst gedrag. Wij hopen dat u dit ook doet!

4.         Maximale inzet duurzaamheid

Wij maken in onze dienstverlening verantwoorde keuzes op het gebied van middelen, materialen en machines.
 

Contact?

Bij vragen kunt u terecht bij de servicedesk van Onderhoudsbedrijven NS, te bereiken op 088-55 77 604