Havinghastraat 23, 1817 DA Alkmaar
KvK: 37053659
PWN

Een nieuwe schoonmaakleverancier.

Victoria gaat in opdracht van PWN de schoonmaak verzorgen van uw werkplek.
Wij zijn blij om u als klant te mogen verwelkomen!

Wat betekent dit voor u.

De grootste verandering ten opzichte van de vorige leverancier is dat Victoria resultaatgericht schoonmaken gaat toepassen: Eerst kijken, dan doen.

Wat is resultaatgericht werken.

Er wordt bij het resultaatgerichte schoonhouden gewerkt zonder vaste werkprogramma’s. Wij hebben met uw werkgever afgesproken hoeveel dagen per week een ruimte moet voldoen aan welk kwaliteitsniveau. Deze afspraken hebben wij vastgelegd in het kwaliteitsontwerp.

Wat merkt u in de praktijk.

Onze medewerkers zien wat nodig is en maken dus vooral “op zicht” schoon. Zo ontstaat er ruimte voor flexibiliteit binnen onze dienstverlening: We verwijderen vervuiling zodra zich dit aandient, er is geen vaste dag waarop de werkzaamheden gepland staan. Dat kan betekenen dat u merkt dat de schoonmaakmedewerker zijn werkzaamheden soms wat eerder afrondt dan normaal, of juist wat langer werk heeft.

De kracht van gemotiveerde medewerkers.

Schoonmaakmedewerkers werken over het algemeen graag resultaatgericht. Het doet namelijk een beroep op hun vakmanschap en expertise. Dit komt doordat zij degene zijn die kiezen wat er moet gebeuren om aan het kwaliteitsontwerp te voldoen. En we weten allemaal dat gemotiveerde medewerkers net dat stapje extra zetten!

Contact?

Als u vragen of opmerkingen heeft over onze dienstverlening, mailt u dan naar:
servicedesk@victoriaschoonmaak.nl