Dit zeggen relaties over

Victoria

 

Dit zeggen relaties over
Victoria

Action

Een schone werkplek, frisse toiletten en een nette uitstraling, alles bij elkaar een belangrijk visitekaartje voor onze organisatie. Victoria zorgt daarvoor!

GGZ NHN

Verdeeld over het gebied Noord-Holland Noord verzorgt Victoria voor GGZ NHN op zo’n vijftig locaties de dagelijkse- en periodieke schoonmaakwerkzaamheden.

Nova College

We merken dat bezoekers altijd blij verrast zijn dat onze school zo schoon en opgeruimd is. Voor ons geen verrassing meer, maar iets waar we zeker van kunnen zijn.

SAKS

Victoria verzorgt voor ons multidisciplinaire schoonmaakwerkzaamheden. Naast het uitvoeren van het reguliere schoonmaakwerk doen wij bijvoorbeeld ook een beroep op Victoria voor het verwijderen van graffiti en bij eventuele andere calamiteiten.

Stichting Levvel

Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden van onze kantoren en woonhuizen, verzorgt Victoria voor ons ook de extra schoonmaak na verbouwingen en glasbewassing van onze panden.

Vrije Universiteit Amsterdam

Sinds 2011 maakt Victoria de helft van de gebouwen van de Vrije Universiteit schoon en in die tijd heeft ze zich bewezen als betrouwbare en professionele schoonmaakpartner.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Volg ons op social media

© Victoria Schoonmaakbedrijf