Vak- en branchekennis maakt Victoria een onderscheidende samenwerkingspartner

Vrije Universiteit Amsterdam

Annette Vesters

Contractmanager

Aantal m²

121000

Aantal jaren samenwerking

11

Aantal medewerkers Victoria

70

Sinds 2011 maakt Victoria de helft van de gebouwen van de Vrije Universiteit schoon en in die tijd heeft ze zich bewezen als betrouwbare en professionele schoonmaakpartner. Victoria weet zich namelijk te onderscheiden door vak- en branchekennis, door constructieve en open communicatie en door proactief in te spelen op de ontwikkelingen bij de VU. 

Een voorbeeld van deze bijzondere samenwerking is de ontwikkeling van een nieuw meetsysteem en de verhoging van de continue kwaliteit van het vloerenonderhoud. Dit gebeurde in samenwerking met nog een collega schoonmaakbedrijf, de VU en een adviseur en werd zelfs beloond met een Best Practice Award! Sindsdien staat de samenwerking niet stil; ook nu lopen er diverse pilots, zoals chemievrij strippen.  

Net als de VU hecht Victoria veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Naast dat zij het gebruik van milieubelastende middelen aanzienlijk hebben teruggedrongen, is er veel aandacht voor de duurzame inzetbaarheid van de vergrijzende groep schoonmaakmedewerkers, die vaak al jarenlang op de VU werkt. Hierdoor blijven de medewerkers gemotiveerd en vormen zij een hecht team. Samen met overige facilitaire medewerkers zorgen de schoonmakers van Victoria dagelijks voor een schone en gastvrije omgeving voor onze studenten, medewerkers en bezoekers. Ik kan niet anders zeggen dan dat we daar zeer tevreden over zijn! 

Ben je benieuwd hoe andere bedrijven de samenwerking met Victoria ervaren? Je leest het in de referenties.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Volg ons op social media

© Victoria Schoonmaakbedrijf