Havinghastraat 23, 1817 DA Alkmaar
KvK: 37053659
SaKS

Welkom Samen Katholieke Scholen!

 

Inleiding

Victoria is per 1 maart geselecteerd als schoonmaakleverancier voor de SaKS-scholen.
 

Informatie leverancier

Wij zijn een echt Alkmaars schoonmaakbedrijf. Dagelijks zijn ruim 800 medewerkers druk met het schoonhouden van meer dan 1.000.000 m² aan vloeroppervlak. Kijk voor meer informatie over Victoria op www.victoriaschoonmaak.nl.

Onze mensen, onze kracht

Onze mensen maken dagelijks het verschil voor onze opdrachtgevers. Daarom zorgen wij goed voor hen. Wij faciliteren onze medewerkers om bij u dagelijkse de beste prestaties te leveren. Dit zorgt voor tevreden en betrokken medewerkers en uiteindelijk betere kwaliteit van dienstverlening.

Wie komt u tegen

Waarschijnlijk hebt u onze rayonmanager voor SaKS al gezien in de school waar u werkzaam bent. Misschien dacht u wel: “Da’s een bekend gezicht?!”. Tot 2016 begeleidde Mario Coco onze schoonmaakmedewerkers al op de scholen van de SaKS. Hij is zeer gemotiveerd om vanaf 1 maart weer voor de kwaliteit te zorgen die u van ons mag verwachten. Mario wordt ondersteund door onze controleur Bart Meeuse.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tevreden scholen

De belangrijkste doelstelling binnen de samenwerking is het optimaliseren van de tevredenheid op de scholen over onze dienstverlening. Dit doen wij door:

  1. Het leveren van goede kwaliteit. De medewerkers krijgen voldoende tijd om hun werkzaamheden uit te voeren en maken gebruik van de beste materialen. Zij volgen allemaal de schoonmaakopleiding. Mario en Bart controleren regelmatig of de werkzaamheden conform de afspraken worden uitgevoerd en coachen de medewerkers om nog betere kwaliteit te leveren.
  2. Goede communicatie. Mario heeft regelmatig contact met de locatieleider. De afspraken worden vastgelegd en die komen wij ook na.
  3. Maatwerk. Per school stellen wij een maatwerk plan op om aan te sluiten bij de specifieke wensen van de locatie.
  4. Flexibiliteit. Onze medewerkers zijn bevoegd om van het voorgeschreven werkprogramma af te wijken om iedere dag te zorgen voor een schone school.

Contact?

Bij vragen kunt u terecht bij onze servicedesk, te bereiken op 072-5612442