Havinghastraat 23, 1817 DA Alkmaar
KvK: 37053659
Het bedrijf

Schoonmaakbedrijf nodig? Victoria!

Victoria is op 2 maart 1961 gestart als een klein glazenwassersbedrijf in Alkmaar. Vandaag de dag is Victoria een multifunctionele dienstverlener in meerdere sectoren met honderden vaste medewerkers.

Wij zijn een betrouwbare en betrokken partner, waarbij de wensen van onze opdrachtgevers centraal staan. Onze goed opgeleide schoonmakers streven naar de beste resultaten. Daarvoor gebruiken we naast de nieuwste schoonmaakmiddelen en -methodes vooral een flinke dosis gedrevenheid. Wij werken hard en doen geen concessies aan de afgesproken kwaliteit.

We verstaan het schoonmaakvak als geen ander

Onze medewerkers zetten zich in voor een schone leef- en werk omgeving bij honderden bedrijven door heel Nederland. Als middelgroot schoonmaakbedrijf hebben we de capaciteit om ook grotere schoonmaakopdrachten uit te voeren. Onze mensen zijn onze kracht. Zij werken zelfstandig, zijn aanspreekbaar en denken met u mee. Wij streven altijd naar goed contact met onze opdrachtgevers. Korte lijnen, één vast aanspreekpunt en flexibiliteit zijn de kenmerken van Victoria. We stimuleren de ontwikkeling van schoonmakers en faciliteren hen optimaal, zodat zij zich toegewijd kunnen richten op de schoonmaak van uw gebouw.

Belang van innovatie en resultaat

Wij maken gebruik van innovatieve methodes en streven naar meetbare prestaties. Ons doel: onderscheidende schoonmaakkwaliteit. Dit bereiken wij door de meest recente vakkennis over duurzame schoonmaakmethoden, soorten reinigingsmiddel, gebruik van schoonmaakapparatuur en efficiënter werken toe te passen in ons dagelijks werk. Door naar de mening van gebouwgebruikers te vragen, testen we de kwaliteit van de schoonmaak en zorgen wij dat we u nog beter van dienst kunnen zijn. Niet voor niets is schoonmaakbedrijf Victoria al meer dan 50 jaar een begrip in de schoonmaakwereld.