Havinghastraat 23, 1817 DA Alkmaar
KvK: 37053659
Gastvrijheid in dienstverlening

Onze schoonmakers werken hygiënisch én gedragen zich sociaal

Schoonmaakwerk is mensenwerk. Daarom is het voor professionele schoonmakers niet alleen van belang om efficiënt, vakkundig en hygiënisch te werk gaan. Goede sociale vaardigheden zijn voor de omgang met uw medewerkers, leerlingen, klanten of patiënten net zo belangrijk. Zeker naarmate onze mensen op regelmatige basis bij u aan het werk zijn.

Gastvrijheid in dienstverlening

Dankzij de uitgebreide ervaring van schoonmaakbedrijf Victoria in onder andere hotels, zorginstellingen en vakantieparken, hebben wij gastvrijheid, vriendelijkheid en klantgerichtheid hoog in ons vaandel staan. Onze professionele en enthousiaste schoonmakers hebben een grote verbondenheid met de bedrijven en instellingen waarvoor wij werken. Dat levert betere schoonmaakprestaties en vergroot ons werkplezier.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Door onze schoonmakers optimaal te faciliteren in hun werkzaamheden, kunnen zij zich volledig richten op het schoonhouden van uw gebouw. Wij slagen daarin door realistische contracten aan te gaan met opdrachtgevers, vernieuwende schoonmaakmethodes in te zetten en door onze medewerkers voortdurend te prikkelen. Door samen te werken als een team leveren we steeds weer de kwaliteit en schoonmaakbeleving die u van ons verwacht.