Havinghastraat 23, 1817 DA Alkmaar
KvK: 37053659
Missie

Onze mensen, onze kracht

Bij schoonmaakbedrijf Victoria houden wij van een schone frisse leef- en werkomgeving. Onze opdrachtgevers waarderen onze professionaliteit, flexibiliteit en werkmentaliteit. Bij Victoria is iedere medewerker belangrijk. Zij zijn het gezicht van ons bedrijf. Onze medewerkers zijn meer dan alleen goed geschoolde vakmensen. Zij werken zelfstandig, zijn aanspreekbaar en denken met u mee. Wij geven aandacht aan onze mensen, zodat zij optimaal voor u kunnen presteren. Victoria werkt met korte lijnen en structurele ondersteuning op de werkvloer. Samen leveren wij kwaliteit. We zijn 24 uur per dag bereikbaar en snel inzetbaar. U kunt op ons rekenen!

Victoria werkt mee aan een schonere wereld

We zijn een bedrijf met een missie: Victoria wil bijdragen aan een schone en plezierige leef- en werkomgeving. Werken, leren, wonen, ontspannen en recreëren gaat het best in een frisse, opgeruimde omgeving. Victoria streeft ernaar om meetbare schoonmaakprestaties te leveren om trots op te zijn; resultaat dat ertoe doet. Werken bij Victoria is leuk en nuttig.

Ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid verliezen we niet uit het oog. Wij geven kwetsbare groepen graag een kans om aan de slag te gaan. Daarnaast werken we als schoonmaakbedrijf graag mee aan een duurzame en vooral schonere wereld.