Havinghastraat 23, 1817 DA Alkmaar
KvK: 37053659
Cleanroom en laboratorium

Schoonmaak cleanroom of laboratorium? Victoria!

De medewerkers van ons schoonmaakbedrijf reinigen ook ruimtes die vragen om een passend programma en een specialistische aanpak. Veel industrieën zoals de farmacie, biotechnologie, foodsector, ruimtevaart, optica en elektronica maken gebruik van afgescheiden ruimtes waar producten worden beschermd tegen bacteriën, vuil en stofdeeltjes. Het spreekt voor zich dat de reiniging van cleanrooms en laboratoria een zorgvuldige aanpak vereist, net als kennis van regelgeving en het gebruik van de juiste middelen en materialen.

Zekerheid en samenwerking

Door goede afspraken te maken en daar niet van af te wijken, worden de gewenste condities in een cleanroom of laboratorium in stand gehouden. Veilig werken in ingeperkte ruimtes is een vereiste. Zaken als kledingvoorschriften en reinigingsmiddelen zijn bij Victoria heilig om besmetting of schade aan producten te voorkomen. Onze specialistische schoonmakers bieden u de zekerheid op een juiste uitvoering en een optimale samenwerking met uw cleanroommedewerkers of laboranten.

Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf Victoria is een gecertificeerd schoonmaakbedrijf voor cleanroom en laboratoriumreiniging. De schoonmaak wordt uitgevoerd volgens afgesproken protocollen door vaste daarvoor opgeleide medewerkers. Ons uitgangspunt is de kwaliteit en continuïteit van uw productieproces. Of het nu cleanrooms voor een productieproces betreft, ML-I en ML-II laboratoria of ruimten waar wordt gewerkt met radioactieve isotopen: Victoria is uw partner in gespecialiseerde schoonmaak!

Meer weten? Vul uw telefoonnummer rechts op deze pagina in en wij bellen u binnen één uur.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één uur contact met u op.

E-mailadres (verplicht)