Havinghastraat 23, 1817 DA Alkmaar
KvK: 37053659
Hotel en recreatie

Schoonmaak en gastvrij handelen

Vakantiegangers en zakelijke gasten zijn vaak extra kritisch als het aankomt op de hygiëne van een hotelkamer of vakantiehuisje. Een gast die daarover niet tevreden is komt waarschijnlijk niet meer terug. Dat wilt u als eigenaar of manager natuurlijk voorkomen. De afgelopen decennia heeft schoonmaakbedrijf Victoria ruime ervaring opgedaan binnen hotels, vakantieparken en de vrijetijdssector. Hierdoor zijn efficiënt schoonmaken en gastvrij handelen voor ons de normaalste zaak van de wereld.

Vertrouwd en flexibel

In het hotelwezen heeft u te maken met een steeds wisselende bezetting; kamers die soms zijn volgeboekt maar ook leegstaan. Daar komt een complexe logistiek bij kijken. Gelukkig kunt u de schoonmakers van Victoria flexibel inzetten. Afhankelijk van uw bezettingsgraad komen wij met meer of minder mensen vanuit een vast team. Vertrouwd, flexibel en snel oproepbaar bij nood. Dat werkt!

Schoonmaakkwaliteit voor positieve beleving

De schoonmakers van Victoria werken efficiënt en zijn zich bewust van de hoge eisen die u stelt aan gastvrijheid. Besteed uw schoonmaak uit aan Victoria en verzeker uzelf van een schoon, opgeruimd en fris welkom voor uw gasten. Onze schoonmaakkwaliteit draagt bij aan goede reviews en een positieve beleving van uw service.

Meer weten? Vul uw telefoonnummer rechts op deze pagina in en wij bellen u binnen één uur.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één uur contact met u op.

E-mailadres (verplicht)