Havinghastraat 23, 1817 DA Alkmaar
KvK: 37053659
Kantoren

Schoonmaak van kantoren door schoonmaakbedrijf Victoria

Hoe opgeruimder de werkomgeving, hoe opgeruimder het hoofd. De schoonmakers van Victoria verzorgen voor u een gezond werkklimaat door te doen waarin zij goed zijn: de schoonmaak van uw kantoren. Zo kunt u alle aandacht bij het werk houden, zonder te worden afgeleid door in de rondte vliegende stofwolken, overvolle prullenbakken en plakkerige bureaus.

Arbeidsvitaminen door een schoon kantoor

De vakkundige medewerkers van schoonmaakbedrijf Victoria zorgen ervoor dat uw kantoor een plek is waar u iedere dag werk van het hoogste niveau kunt leveren. Samen met u maken wij een schoonmaakplan op maat, zodat de schoonmaak van uw kantoren geheel volgens uw wensen verloopt. Het maakt niet uit of u een klein makelaarskantoor in de kop van Noord-Holland heeft of een groot, hypermodern kantoor op de Zuidas in Amsterdam: Victoria Schoonmaak zet de meest innovatieve schoonmaakmethodes in om uw kantoor een schone werkplek te maken.

Meer dan schoonmaak van kantoren!

De schoonmakers van Victoria zijn flexibel inzetbaar: we staan altijd voor u klaar om uw kantoor zo goed mogelijk schoon te houden. Dit proberen we zo te doen dat u er zo min mogelijk last van heeft: wel resultaat, geen verstoring van het werk.
Naast de schoonmaak van uw kantoren, kan Victoria u ook andere taken uit handen nemen. Wij nemen bijvoorbeeld ook regelmatig ondersteunende taken als het beheer van uw bedrijfskantine of postkamer over. Ook dragen we graag zorg voor de beplanting op uw kantoor. U kunt zicht volledig richten op uw werkzaamheden en hoeft zich niet te ontfermen over bijkomende zaken op de werkvloer.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één uur contact met u op.