Wij zijn zuinig op onze medewerkers

De medewerkers van Victoria zijn onze drijvende kracht. Zij zijn ons visitekaartje en daar gaan wij zuinig mee om. Bij Victoria hebben wij onze zaken daarom goed op orde. Als professioneel schoonmaakbedrijf zijn wij bovendien ondertekenaar van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. De onderlinge afhankelijkheid tussen Victoria, haar werknemers en de opdrachtgever is groot. Het is dus belangrijk dat alle partners goed met elkaar blijven samenwerken. De Code Verantwoordelijk Marktgedrag is een leidraad voor effectief marktgedrag in de schoonmaakbranche.

Schakel tussen mens en markt

De Code roept partijen die een werkovereenkomst aangaan op om samen hun verantwoordelijkheid nemen voor het sociale aspect. Zo is het belangrijk dat offertes transparant zijn. Ook hechten we veel waarde aan de arbeidsomstandigheden van onze medewerkers. Hierbij kijken we naar veiligheid op de werkvloer, werkdruk en persoonlijke ontwikkeling. Victoria neemt de mening van medewerkers serieus. Hun mening telt en wordt meegewogen in onze besluitvorming. Goed werkgeverschap is bij ons vanzelfsprekend. Onze zelfverklaring download u hier:

Professioneel schoonmaakbedrijf met keurmerk

Als lid van Schoonmakend Nederland werkt Victoria mee aan een gezonde en aantrekkelijke schoonmaak- en glazenwassersbranche. De schoonmaakbranche ontwikkelt zich voortdurend op het gebied van onder andere veiligheid en milieu. We staan daarbij in contact met veel organisaties. Dankzij het Keurmerk Schoon weten onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners dat wij vakkundig werken en zorgvuldig omgaan met personeel, administratie en dienstverlening.

 

 

 

 

Volg ons op social media

© Victoria Schoonmaakbedrijf