Werken bij een van de betere schoonmaakbedrijven?
Word een Victoriaan!

Bij Victoria weten we wat schoon is. Al onze vakkennis brengen wij graag over op nieuwe mensen die bij ons willen werken. Iedere medewerker start daarom met de eenjarige opleiding tot vakgeschoold schoonmaakmedewerker aan ons eigen opleidingscentrum. Op die manier kan iedere schoonmaker uitgroeien tot schoonmaak professional bij Victoria; een schoonmaakbedrijf met ambitie!

Glansrijk slagen
als schoonmaker
In de opleiding komen de kennis en vaardigheden aan bod waarover iedere schoonmaakmedewerker dient te beschikken. De interne vakopleiding wordt afgesloten met een examen dat wordt afgenomen door de RAS, de Stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche. Alle examinatoren van het RAS-examenbureau komen uit de schoonmaakbranche en zijn geoefend in het toetsen van de vaardigheden van schoonmakers.

Ruimte voor ontwikkeling en groei

Bij Victoria stimuleren we medewerkers om zich voortdurend te blijven ontwikkelen. Niet alleen uitvoerende schoonmakers doen een gedegen vakopleiding, ook binnen de staf stimuleren wij groei. Hierdoor is het verloop laag en beschikken we over voldoende specifieke kennis om onze uitvoerende medewerkers te ondersteunen. Wie verstand van zaken heeft, levert niet alleen betere resultaten maar heeft doorgaans ook meer plezier in het werk. En dat willen we uitstralen naar onze klanten: samen gemotiveerd aan de slag om het iedere dag beter te doen. Goed voor onze klanten, goed voor onze medewerkers en dus goed voor Victoria.

Volg ons op social media

© Victoria Schoonmaakbedrijf