Havinghastraat 23, 1817 DA Alkmaar
KvK: 37053659
Kantoren

Schoonmaak van kantoren

Hoe opgeruimder de werkomgeving, hoe opgeruimder het hoofd. De schoonmakers van Victoria verzorgen voor u een gezond werkklimaat door te doen waarin zij goed zijn: de schoonmaak van uw kantoren. Zo kunt u alle aandacht bij het werk houden, zonder te worden afgeleid door in de rondte vliegende stofwolken, overvolle prullenbakken en plakkerige bureaus.

Arbeidsvitaminen door een schoon kantoor

De vakkundige medewerkers en innovatieve werkmethodes van schoonmaakbedrijf Victoria zorgen ervoor dat uw kantoor een plek is waar u iedere dag kunt presteren. Onze mensen zijn flexibel inzetbaar: we staan altijd voor u klaar om uw kantoor, de werkplekken en het sanitair schoon te houden.

Samen met u maken wij een schoonmaakplan op maat, zodat de schoonmaak van uw kantoren geheel volgens uw wensen verloopt. Zonder verstoring van het werk, of juist tijdens kantooruren voor schoonmaakbeleving en de directe aanspreekbaarheid van onze medewerkers.

Facilitaire ondersteuning van kantoren!

Victoria ondersteunt ook bij het beheer van uw bedrijfskantine of postkamer en het verzorgen van de beplanting op uw kantoor. Wij faciliteren uw organisatie op de werkvloer, zodat uw mensen zich kunnen focussen op hun werk.

Meer weten? Vul uw telefoonnummer rechts op deze pagina in en wij bellen u binnen één uur.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één uur contact met u op.

E-mailadres (verplicht)