Havinghastraat 23, 1817 DA Alkmaar
KvK: 37053659
Onderwijs

Efficiënte en flexibele schoonmaak van scholen

Leren vraagt veel concentratie en energie. Een school of onderwijsinstelling moet alle gelegenheid bieden om de aandacht bij het leren en ontwikkelen te houden. Daarom is het zaak dat de klaslokalen, kantines en het sanitair te allen tijde toegankelijk en schoon zijn. De goed opgeleide en ervaren schoonmakers van Victoria dragen bij aan een optimaal leerklimaat.

Zand, lunchresten en koffievlekken zijn verleden tijd

Scholen worden dagelijks zeer intensief gebruikt. Soms zijn er ook cursussen in de avonden of in het weekend. Het sanitair wordt veelvuldig gebruikt, er komt veel vuil van buiten mee onder de schoenen, lunchresten slingeren na de pauze door de kantine en kopjes koffie vallen nog weleens over de bureaus. De schoonmaak van schoolgebouwen vraagt om een flexibele en doortastende aanpak. Schoonmaakbedrijf Victoria maakt daarom ook tussen de bedrijven door snel en efficiënt schoon.

Meer dan alleen schoonmaak van scholen

Gedurende het schooljaar worden drukke weken afgewisseld met schoolvakanties. In de drukke periodes kunnen wij vakkundige conciërges en receptionisten leveren. Ook kunt u gebruik maken van onze calamiteitendienst. Victoria gaat realistische contracten met u aan. Wij zetten onze schoonmaakteams flexibel in en houden rekening met weken waarin er minder werk is, zoals tijdens schoolvakanties. De tijd voor vloeronderhoud!

Meer weten? Vul uw telefoonnummer rechts op deze pagina in en wij bellen u binnen één uur.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één uur contact met u op.

E-mailadres (verplicht)