Havinghastraat 23, 1817 DA Alkmaar
KvK: 37053659
Sectoren

Spik en span in iedere sector

In een omgeving waar wordt geleefd, vermenigvuldigen vuil en stof zich snel. Of het nu op de werkvloer is, in het klaslokaal, in het theater, op een hotelkamer of in een zorginstelling. Een schoon kantoor geeft arbeidsvitamine, een frisse school nodigt uit tot leren en plezier maken, een blinkende hotelsuite maakt dat gasten zich welkom voelen en een hygiënische kamer in een zorginstelling draagt bij aan het welzijn van patiënten of bewoners. Victoria biedt maatwerk: schoonmaak die past binnen uw branche.

Werkplek, school, hotel of zorginstelling? Victoria!

Iedere ruimte vraag om een andere aanpak. Daarom inventariseren wij samen met u het schoonmaakwerk. We kijken naar de aard van de ruimtes of gebouwen die u door ons wilt laten maken schoonmaken en hoe intensief deze worden gebruikt. Uw wensen vertalen wij vervolgens naar een duidelijke offerte en een op maat gemaakt schoonmaakplan.
Als regionale speler binnen de schoonmaakbranche zorgt Victoria ervoor dat uw werkplek, leeromgeving of zorginstelling op het juiste moment weer spik en span is. Hiervoor zetten wij betrokken medewerkers uit de regio in. Het maakt dus niet uit of uw kantoor of school midden in het centrum van Amsterdam of op het groene Texel staat.

Schoonmaakwerk is maatwerk

Onze schoonmakers verstaan hun vak als geen ander en dat laten dag in dag uit zien. Medewerkers van Victoria hebben hart voor de zaak en streven naar de hoogste kwaliteit. Hierbij maken we gebruik van innovatieve schoonmaakmethodes, maar ook van de nieuwste technologieën om onze dienstverlening nog efficiënter te maken. Resultaat, kennis en optimaal profijt staan bij ons voorop. Dit ziet u terug in uw schoonmaakplan op maat en een blinkend bedrijf.