Spic en span in
iedere sector

In een omgeving waar wordt geleefd, vermenigvuldigen vuil en stof zich snel. Of het nu op de werkvloer is, in het klaslokaal of in een zorginstelling.

Aan ons te taak om te zorgen dat uw locatie(s) altijd fris en toegankelijk zijn. Dagelijks zetten honderden Victorianen zich in om bedrijven door heel Nederland te voorzien van een schone leef- en werkomgeving.

Schoonmaak die past binnen
uw branche

Een schoon kantoor geeft arbeidsvitamine, een frisse school nodigt uit tot leren en plezier maken, een blinkende vakantiewoning maakt dat gasten zich welkom voelen en een hygiënische kamer in een zorginstelling draagt bij aan het welzijn van patiënten of bewoners. 

Werkplek, school of zorginstelling?

Victoria

Iedere ruimte vraag om een andere aanpak. Daarom inventariseren wij samen met u het schoonmaakwerk. We kijken naar de aard van de ruimtes of gebouwen die u door ons wilt laten maken schoonmaken en hoe intensief deze worden gebruikt. 

Als grote speler binnen de schoonmaakbranche zorgt Victoria dat uw werkplek, leeromgeving of zorginstelling op het juiste moment weer spic en span is. Dit doen we door betrokken medewerkers uit de regio in te zetten. Het maakt dus niet uit of uw kantoor of school midden in het centrum van Amsterdam, of op het groene Texel staat.

Schoonmaakwerk is maatwerk

Onze schoonmakers verstaan hun vak als geen ander laten dat altijd zien. Victorianen hebben hart voor de zaak en streven naar de hoogste kwaliteit. Hierbij maken we gebruik van innovatieve schoonmaakmethodes, maar ook van de nieuwste technologieën om onze dienstverlening nog efficiënter te maken.

Resultaat, kennis en optimaal profijt staan bij ons voorop. Dit ziet u terug in uw schoonmaakplan op maat en op de blinkende locatie(s). 

    Volg ons op social media

    © Victoria Schoonmaakbedrijf