Havinghastraat 23, 1817 DA Alkmaar
KvK: 37053659
Zorg

Victoria: schoonmaakbedrijf voor zorginstellingen

Het comfort van de patiënten en/of bewoners in een zorginstelling en ziekenhuis staat voorop. Onderdeel van dat comfort is een schoon leefklimaat met een goede hygiëne. Wij nemen u deze zorg graag uit handen: de medewerkers van Victoria Schoonmaakbedrijf leveren eersteklas schoonmaakwerk in zorginstellingen.

Maximale zorg voor detail

Bij zorginstellingen zijn de normen voor hygiëne zeer streng. De schoonmakers van Victoria hebben oog voor detail en leveren kwaliteit, iedere dag opnieuw. Heeft u eigen vaste schoonmaakteams? Bij grote drukte of uitval door ziekte, kunnen wij uw teams aanvullen. Bovendien kunnen wij ook grotere klussen als glasbewassing en vloeronderhoud voor onze rekening nemen.

Een opgeruimde houding

Natuurlijk streven onze schoonmakers ernaar om het beste schoonmaakwerk te leveren, maar onze medewerkers hebben ook contact met uw patiënten en/of bewoners. Dit vraagt om sociale vaardigheden, een betrokken houding en begrip voor de patiënten en medewerkers. Schoonmaakbedrijf Victoria heeft ruime ervaring in zorginstellingen. Daarom staan wij garant voor uitstekende dienstverlening, een professionele benadering én uitstekende schoonmaakresultaten. Met Victoria kunt u zich volledig focussen op de zorg voor uw patiënten en/of bewoners.

Meer weten? Vul uw telefoonnummer rechts op deze pagina in en wij bellen u binnen één uur.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één uur contact met u op.

E-mailadres (verplicht)