Victoria: schoonmaakbedrijf voor zorginstellingen

Het comfort van de patiënten en/of bewoners in een zorginstelling en ziekenhuis staat voorop. Onderdeel van dat comfort is een schoon leefklimaat met een goede hygiëne. Wij nemen u deze zorg graag uit handen want de medewerkers van Victoria leveren eersteklas schoonmaakwerk in zorginstellingen.

Maximale zorg voor detail

Maximale zorg voor detail

Bij zorginstellingen zijn de normen voor hygiëne zeer streng. Onze Victorianen hebben oog voor detail en leveren kwaliteit, iedere dag opnieuw. Heeft u eigen vaste schoonmaakteams? Bij grote drukte of uitval door ziekte, kunnen wij uw teams aanvullen. Bovendien kunnen wij ook grotere klussen als glasbewassing en vloeronderhoud voor onze rekening nemen.

Betrokken schoonmakers

Natuurlijk streven onze schoonmakers naar het beste resultaat, maar onze Victorianen hebben ook contact met uw patiënten en/of bewoners. Dit vraagt om sociale vaardigheden, een betrokken houding en begrip voor de patiënten en medewerkers. Victoria heeft ruime ervaring in zorginstellingen.Wij staan garant voor uitstekende dienstverlening, een professionele benadering én uitstekende schoonmaak resultaten zodat u zich volledig kunt focussen op de zorg voor uw patiënten en/of bewoners.

Betrokken schoonmakers

Natuurlijk streven onze schoonmakers ernaar om het beste schoonmaakwerk te leveren, maar onze medewerkers hebben ook contact met uw patiënten en/of bewoners. Dit vraagt om sociale vaardigheden, een betrokken houding en begrip voor de patiënten en medewerkers. Schoonmaakbedrijf Victoria heeft ruime ervaring in zorginstellingen.Wij staan garant voor uitstekende dienstverlening, een professionele benadering én uitstekende schoonmaak resultaten zodat u zich  volledig kunt focussen op de zorg voor uw patiënten en/of bewoners.

    Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
    Volg ons op social media

    © Victoria Schoonmaakbedrijf