Een organisatie die staat als een huis

Victoria is een succesvol schoonmaakbedrijf met vestigingen in Alkmaar en Amstelveen. Met Victorianen uit alle windstreken werken wij door heel Nederland. Bij ons komen culturen samen en worden verbindingen gelegd.

Onze mensen zijn onze kracht. Zij zijn verantwoordelijk voor het schoonmaken van kantoren, scholen, laboratoria, theaters en zorginstellingen. Daarnaast verzorgen wij glasbewassing, gevelreiniging en specialistisch vloeronderhoud.

Pieter Grootjes
Algemeen directeur

Korte lijnen en
een vast aanspreekpunt

Jan Bakker
Operationeel directeur

Victoria heeft een platte organisatie. De mensen die het beste weten wat er gaande is op de werkvloer zijn onze schoonmakers. Onze rayon- en projectmanagers zetten zich samen met de schoonmakers in om de afgesproken kwaliteit te leveren en uw verwachtingen te overtreffen. Zij begeleiden en controleren de werkzaamheden en zijn de formele schakel tussen uw bedrijf en onze schoonmaakmedewerkers. 

Met vragen kunt u altijd direct terecht bij uw eigen rayon- of projectmanager. Op deze manier houden we de communicatielijnen kort zodat u altijd verzekerd bent van kwaliteit en continuïteit. Persoonlijke betrokkenheid en een vast aanspreekpunt met vakinhoudelijke kennis: dat maakt samenwerking met Victoria plezierig en efficiënt.

Het directieteam bestaat uit Pieter Grootjes en Jan Bakker. Zij ondersteunen de organisatie om u optimaal van dienst te zijn.

Korte lijnen en
een vast aanspreekpunt
Pieter Grootjes
Algemeen directeur
Jan Bakker
Operationeel directeur

Schoonmaakbedrijf Victoria heeft een platte organisatie met drie lagen. De mensen die het beste weten wat er gaande is op de werkvloer zijn onze schoonmakers. Onze rayon- en projectmanagers zetten zich samen met de schoonmakers in om schoonmaakkwaliteit te leveren. Zij begeleiden en controleren de werkzaamheden en zijn de formele schakel tussen uw bedrijf en onze schoonmaakmedewerkers. 

Met vragen kunt u altijd direct terecht bij uw eigen rayon- of projectmanager, die meteen actie onderneemt. Op deze manier proberen we de lijnen van communicatie zo kort mogelijk te houden, zodat u altijd verzekerd bent van kwaliteit en continuïteit. Persoonlijke betrokkenheid en een vast aanspreekpunt met vakinhoudelijke kennis: dat maakt samenwerking met Victoria schoonmaakbedrijf plezierig en efficiënt.

Het directieteam bestaat uit Pieter Grootjes en Jan Bakker. Zij ondersteunen de organisatie om u optimaal van dienst te zijn.

Volg ons op social media

© Victoria Schoonmaakbedrijf