Havinghastraat 23, 1817 DA Alkmaar
KvK: 37053659
Onderwijs

Efficiënte en flexibele schoonmaak van scholen

Leren, nieuwe dingen opnemen en het eigen maken van vaardigheden kost veel concentratie en energie. Of het nu gaat om onderwijs voor kinderen of voor volwassenen: een school of onderwijsinstelling moet alle gelegenheid bieden om de volledige aandacht bij het leren en ontwikkelen te houden. Daarom is het zaak dat de klaslokalen, kantines en het sanitair te allen tijde toegankelijk en schoon zijn. De goed opgeleide schoonmakers van Victoria zijn ervaren in de schoonmaak van scholen en dragen bij aan het creëren van een optimaal leerklimaat.

Zand, lunchresten en koffievlekken zijn verleden tijd

De gebouwen en faciliteiten van scholen en onderwijsinstellingen worden dagelijks zeer intensief gebruikt. Ravottende kinderen nemen onder hun schoenen een zandbak mee naar binnen, lunchresten slingeren door de kantine, kopjes koffie vallen nog weleens over de bureaus en het sanitair wordt veelvuldig gebruikt. De schoonmaak van scholen vraagt om een flexibele en doortastende aanpak. Een onderwijsinstelling draait doorgaans minimaal vijf dagen in de week en soms worden er zelfs cursussen in de avonden of in het weekend gegeven. Op dit soort dagen moeten lokalen en het sanitair tussen de bedrijven door snel en efficiënt schoongemaakt worden. Victoria biedt u efficiency, daadkracht en een flexibele inzet van schoonmaakteams.

Meer dan alleen schoonmaak van scholen

Ieder schooljaar komt met pieken en dalen: drukke weken worden afgewisseld met schoolvakanties. In deze drukke periodes staat Victoria niet alleen voor u klaar om de schoolgebouwen schoon te houden, desgewenst kunnen wij ook vakkundige conciërges en receptionisten leveren. Ook kunt u gebruik maken van onze calamiteitendienst. Victoria gaat realistische contracten met u aan. Wij zetten onze teams flexibel in, zodat uw onderwijsinstelling schoon en leefbaar is op de momenten dat dit nodig is. Daarnaast houden we rekening met weken waarin er minder werk is, zoals tijdens schoolvakanties.

Voor de schoonmaak van scholen kunt u bij Victoria terecht! Flexibel en efficiënt dragen wij ons steentje bij aan een schoon leerklimaat.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één uur contact met u op.