Listing Label: Zuid-Holland

Ambulant objectleider

Zoek je een afwisselende baan in de schoonmaak? Solliciteer dan als ambulant objectleider bij Victoria!

Voor diverse objecten in de regio Zuid-Holland zoeken wij een ambulant objectleider voor 40 per week. In deze functie ben je veel onderweg, je bent dus pragmatisch ingesteld en vindt het leuk om op wisselende objecten te werken. Jij bent samen met de rayonmanager medeverantwoordelijk voor het aansturen van onze Victorianen en gezamenlijk weten jullie de verwachtingen van onze opdrachtgever(s) te overtreffen.

Aan de slag bij Victoria

Wij zorgen voor een warm welkom! In deze functie word je ingewerkt en aangestuurd door onze rayonmanager. Na deze inwerkperiode krijg jij de vrijheid om deze functie, samen met je leidinggevende, invulling te geven en kwaliteit af te leveren voor onze opdrachtgevers.

Wat wij vragen:

Naast praktische zaken, zoals een rijbewijs B en goede beheersing van de Nederlandse taal, zijn nog meer eigenschappen belangrijk voor deze functie. Waaronder het kunnen coachen en aansturen van schoonmaakmedewerkers en de voorman/vrouw op de diverse locaties. Jij zorgt dat de werkprogramma’s worden uitgevoerd en houdt de kwaliteit van onze gemaakte afspraken in de gaten.

Niet alleen ben je het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers, je start ook nieuwe projecten op en valt in bij ziekte en/of verlof. Jij draagt actief bij aan de verbetering van onze dienstverlening en hebt een signalerende functie richting je leidinggevende. In deze functie zijn de werktijden variërend en deze verschillen soms per dag of week.

Wat wij bieden:

Bij Victoria zeggen we niet voor niets, ‘onze mensen onze kracht’. Onze Victorianen kunnen rekenen op een goed betaalde en flexibele baan. En hoewel je al ervaring hebt, uitgeleerd ben je nooit. Daarom bieden we je natuurlijk ook de mogelijkheid om diverse cursussen te volgen.

 Daarnaast bieden wij:

  • Salaris tussen de €16,08 en €18,50 bruto per uur
  • Eindejaarsuitkering
  • Een leaseauto
  • 26 vakantiedagen en een extra vrije dag op je verjaardag

 Over Victoria:

Victoria is een succesvol en groeiend schoonmaakbedrijf met vestigingen in Alkmaar en Amstelveen. Onze honderden Victorianen komen uit alle windstreken en dat vinden wij ontzettend waardevol. Onze mensen zijn onze kracht en zijn verantwoordelijk voor het dagelijks en periodiek onderhoud van bijvoorbeeld kantoren, scholen, vakantiewoningen en zorginstellingen. Daarnaast verzorgen wij glasbewassing, gevelreiniging en specialistisch vloeronderhoud.

Kom jij ons team versterken? Vul dan het contactformulier in en klik op de sollicitatieknop, of neem contact op met de afdeling personeelszaken via: 072 – 561 24 42.

Volg ons op social media

© Victoria Schoonmaakbedrijf