• Home
  • Nieuws
  • Nieuws
  • Vrolijk duo Habri & Bayram maakt schoon met passie en flexibiliteit

Vrolijk duo Habri & Bayram maakt schoon met passie en flexibiliteit

14 juni 2021

Dit vrolijke duo verdient het om in de spotlights te staan. Ter ere van De Dag van de Schoonmaker maken we kennis met Habri & Bayram. Ze staan bekend als flexibel, altijd opgewekt en een visitekaartje naar de klant. Ze werken normaliter samen in de gebouwen van de VU, maar door de tijdelijke sluiting zijn zij samen op een andere locatie ingedeeld. ‘Ook dit gebeurde met de nodige flexibiliteit,’ vertelt hun rayonmanager Harold Eerland.

Habri werkt sinds 1992 in de schoonmaak en sinds 2011 voor Victoria. Hij werkt als fulltime schoonmaker voor het Sportcentrum van de VU en Griffioen, de film- theater en dansopleiding en vertelt: ‘Het leuke aan mijn werk is de afwisseling van schoonmaak en vloerenonderhoud en tapijtreiniging.’ Hij is tevreden over zijn werkgever: ‘Het vertrouwen en de zelfstandigheid, die Victoria mij biedt, zorgt voor een ontspannen werksfeer net als de communicatie met mijn leidinggevende. Victoria besteedt veel aandacht aan zijn schoonmakers op het gebied van gezond naar je pensioen, ergonomie en materialen en middelen. Zelf doe ik veel aan sport en probeer ik mijn collega’s dat ook te laten doen. Toen de corona begon ben ik flexibel geweest door ook op andere gebouwen te werken. Deze afwisseling vond ik heel leuk en leerzaam. We mogen ook blij zijn met een opdrachtgever als de VU, die ons in staat heeft gesteld gewoon te kunnen blijven werken.’

Bayram Nedim is sinds 2017 werkzaam bij Victoria. Voor de schoonmaak heeft hij verschillende banen gehad, maar dit is wel de leukste vindt hij. Hij werkt hoofdzakelijk op het Sportcentrum van de VU, maar ook als invaller op andere locaties. Voor de VU werkt hij op de Medische Faculteit en het Hoofdgebouw. ‘Ik vind de afwisseling van schoonmaak en vloerenonderhoud, tapijtreiniging en reiniging meubilair uitdagend. Het houdt ons scherp. Door de afwisseling en samenwerking met Habri heb ik het heel erg naar mijn zin en voel me als medewerker zeer gewaardeerd. In verband met corona sloot het sportcentrum, maar door de VU mochten wij de grote schoonmaak, het vloerenonderhoud in deze periode doen. Het andere positieve van mijn werk is het goede contact met de medewerkers van het sportcentrum,’ besluit Bayram met een lach op zijn gezicht.

Bron: Schoonmakend Nederland

Volg ons op social media

© Victoria Schoonmaakbedrijf