Gastvrijheid in dienstverlening

Onze schoonmakers werken hygiënisch én gedragen zich sociaal

Schoonmaakwerk is mensenwerk. Daarom is het voor professionele schoonmakers niet alleen van belang om efficiënt, vakkundig en hygiënisch te werk gaan. Goede sociale vaardigheden zijn voor de omgang met uw medewerkers, leerlingen, klanten of patiënten net zo belangrijk. Zeker naarmate onze mensen op regelmatige basis bij u aan het werk zijn.

Gastvrijheid zit in ons DNA

Dankzij de uitgebreide ervaring van schoonmaakbedrijf Victoria in onder andere onderwijsinstellingen, zorginstellingen en vakantieparken, hebben wij gastvrijheid in ons DNA opgenomen. Optimale dienstverlening komt bij ons met een glimlach en daarvan profiteert uw bedrijf of instelling optimaal. In welke branche u ook werkzaam bent.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Door onze schoonmakers optimaal te faciliteren in hun werkzaamheden, kunnen zij zich volledig richten op het schoonhouden van uw gebouw. Wij slagen daarin door realistische contracten aan te gaan met opdrachtgevers, vernieuwende schoonmaakmethodes in te zetten en door onze medewerkers voortdurend te prikkelen. Door samen te werken als een team leveren we steeds weer de kwaliteit en schoonmaakbeleving die u van ons verwacht.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Volg ons op social media

© Victoria Schoonmaakbedrijf