hy·gi·ë·ne (de; v(m))
1(zorg voor) het schoon en netjes zijn
Micro-organismen zijn overal. Ze bevinden zich op je handen en je lichaam, maar ook op dingen die je aanraakt. Gelukkig hoeven we ons over de meeste micro-organismen geen zorgen te maken, maar zonder goede hygiëne ligt gevaar op de loer. Om ervoor te zorgen dat ziekteverwekkers niet worden verspreid, is de juiste schoonmaak van essentieel belang.

Branche specifieke schoonmaak

Of het nu gaat om een klaslokaal, laboratorium, vakantiepark of zorginstelling, hygiëne is in het belang van ieders gezondheid. Maar wat is nu eigenlijk schoon? Want iets dat er op het oog schoon uitziet, hoeft dat niet per se te zijn. Bovendien heeft elke branche een andere aanpak wanneer het gaat om hygiëne. Het schoonmaken van een laboratorium vraagt bijvoorbeeld om andere handelingen dan een groot kantoor. Victoria biedt maatwerk: schoonmaak die past binnen uw branche.

Volgen van protocollen

Door de uitbraak van het coronavirus is de aandacht voor reinigingsprotocollen sterk toegenomen. Bij Victoria voeren wij alle werkzaamheden conform de geldende RIVM-protocollen uit. Sommige opdrachtgevers kiezen in samenspraak bijvoorbeeld voor extra schoonmaak bij intensief gebruik in openbare gebouwen of kwetsbare ruimten zoals zorglocaties. Daarnaast behoort het maken van een bezettingsscan ook tot onze expertise en adviseren wij over de routing binnen het gebouw en het plaatsen van desinfectiepalen. 

Wij denken op niveau mee in het managen van risico’s voor onze opdrachtgevers.

Opleidingshuis Victoria

Om hygiëne te kunnen waarborgen is het essentieel dat onze medewerkers alle vakkennis in huis hebben om hun werk vakkundig uit te voeren. Met behulp van ons eigen opleidingshuis groeit elke schoonmaak professional bij Victoria uit tot een vakgeschoolde medewerker. In samenwerking met vakopleiders wordt de interne opleiding afgerond met een RAS (Stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche) erkend examen zodat onze medewerkers met de juiste kennis voor u aan de slag kunnen. Door de combinatie van opgeleide medewerkers en innovatieve schoonmaakmethodes zijn wij al ruim 50 jaar een begrip in de schoonmaakwereld.

De borging
van het resultaat

Het resultaat is de uitkomst van vakmanschap en borging van uitvoering van de juiste handelingen. Die borging vindt bij Victoria tijdens de uitvoering van het werk plaats. De rayonmanager is expert op het gebied van werkvolgorde en methodiek en is dé persoon die de uitvoering controleert en waar nodig bijstuurt. Zo zorgen wij er voor dat de gebouwgebruikers van onze opdrachtgevers dagelijks genieten van een hygiënisch schoon gebouw.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Volg ons op social media

© Victoria Schoonmaakbedrijf