Listing Label: Almere

Ambulant schoonmaakmedewerker

Zoek jij een afwisselende baan in de schoonmaak? Solliciteer dan als ambulant schoonmaakmedewerker bij Victoria!

Voor diverse objecten in de omgeving Diemen, Lelystad, Almere en Utrecht zijn wij op zoek naar een ambulant schoonmaakmedewerker voor 40 per week. Voor jou is geen dag hetzelfde, jij bent onze ervaren collega die gemakkelijk zelfstandig aan het werk gaat. De werktijden zijn afwisselend en kunnen variëren.

Aan de slag bij Victoria

Wij zorgen voor een warm welkom! Op je eerste dag word je namelijk door de rayonmanager of objectleider voorgesteld aan je nieuwe collega’s en worden de werkzaamheden aan je uitgelegd. Na deze inwerkperiode houd jij zelfstandig, of samen met andere Victorianen, de panden van onze opdrachtgever(s) schoon.

Wat wij vragen:

Naast praktische zaken, zoals een rijbewijs B en goede beheersing van de Nederlandse taal, is het ook belangrijk dat je werkt met een glimlach. Jij bent het visitekaartje van de organisatie.

Wat wij bieden:
Bij Victoria zeggen we niet voor niets, ‘onze mensen onze kracht’. Onze Victorianen kunnen dus rekenen op; een goed salaris, werklocatie(s) in de buurt van hun huis en doorgroeimogelijkheden.

Daarnaast bieden wij:

  • Salaris: € 13,42 tot € 14,78 per uur
  • Eindejaarsuitkering
  • 26 vakantiedagen en een extra vrije dag op je verjaardag
  • Basiscursus schoonmaak (mocht dit nog niet in je bezit zijn)
  • Een leaseauto

Over Victoria:

Victoria is een succesvol en groeiend schoonmaakbedrijf met vestigingen in Alkmaar en Amstelveen. Onze honderden Victorianen komen uit alle windstreken en dat vinden wij ontzettend waardevol. Onze mensen zijn onze kracht en zijn verantwoordelijk voor het dagelijks en periodiek onderhoud van bijvoorbeeld kantoren, scholen, vakantiewoningen en zorginstellingen. Daarnaast verzorgen wij glasbewassing, gevelreiniging en specialistisch vloeronderhoud.

Kom jij ons team versterken? Vul dan het contactformulier in en klik op de sollicitatieknop, of neem contact op met de afdeling personeelszaken via: 072 – 561 24 42.

Volg ons op social media

© Victoria Schoonmaakbedrijf