Listing Label: Langedijk / Heerhugowaard

Schoonmaak medewerker

Zoek jij een leuke baan met een goed salaris? Kom dan werken als schoonmaakmedewerker bij Victoria!

Voor diverse objecten in Langedijk/Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerker voor 10 tot 30 uur per week. Je werktijden zullen nader worden besproken, deze zijn afhankelijk van het object.

Aan de slag bij Victoria

Wij zorgen voor een warm welkom! Op je eerste werkdag word je natuurlijk ontvangen door je leidinggevende en voorgesteld aan je nieuwe collega’s. Daarna lopen jullie samen door de locatie en worden de werkzaamheden aan je uitgelegd.

Wat wij vragen:

Om je werk goed te kunnen doen is het belangrijk dat je Nederlands of Engels spreekt, of bereid bent om dit te leren. Heb je nog geen ervaring in de schoonmaak? Geen probleem, wij bieden je een cursus aan om het te leren.

Wat wij bieden:
Bij Victoria zeggen we niet voor niets, ‘onze mensen onze kracht’. Onze Victorianen kunnen dus rekenen op; een goed salaris, werklocatie(s) in de buurt van hun huis en doorgroeimogelijkheden.

Daarnaast bieden wij:

Salaris: € 13,42 tot € 14,78 per uur
Eindejaarsuitkering
26 vakantiedagen en een extra vrije dag op je verjaardag
Basiscursus schoonmaak
Over Victoria:

Victoria is een succesvol en groeiend schoonmaakbedrijf met vestigingen in Alkmaar en Amstelveen. Onze honderden Victorianen komen uit alle windstreken en dat vinden wij ontzettend waardevol. Onze mensen zijn onze kracht en zijn verantwoordelijk voor het dagelijks en periodiek onderhoud van bijvoorbeeld kantoren, scholen, vakantiewoningen en zorginstellingen. Daarnaast verzorgen wij glasbewassing, gevelreiniging en specialistisch vloeronderhoud.

 

Volg ons op social media

© Victoria Schoonmaakbedrijf