Victoria zorgt voor een schoon schoolgebouw
Zodat u uw studenten en medewerkers veilig kunt ontvangen

Volle klaslokalen en een drukke kantine waar studenten met elkaar een broodje eten. We hebben het online lesgeven zo goed als achter ons gelaten en zijn allemaal fysiek weer op school. 

Heeft u alles ingericht om op volle sterkte aan de slag te gaan? Victoria biedt u graag de zekerheid om iedereen met een gerust hart welkom te heten!

Victoria zorgt voor een schoon schoolgebouw
Zodat u uw studenten en medewerkers veilig kunt ontvangen

Volle klaslokalen en een drukke kantine waar studenten met elkaar een broodje eten. Het lijkt wellicht nog toekomstmuziek, maar de dag dat we het online lesgeven achter ons laten en fysiek weer op school zijn komt gelukkig dichterbij.   

Heeft u alles ingericht om op volle sterkte aan de slag te gaan? Victoria Schoonmaak biedt u graag de zekerheid om iedereen straks met een gerust hart welkom te heten!

De zekerheid van hygiënisch schoon

Meer dan ooit zijn we ons bewust van het belang van goede hygiëne. Dit geldt voor de lokalen waar les wordt gegeven, maar ook voor de plekken waar veel bezoekersstromen zijn zoals de kantine en de sanitaire units. 

In samenwerking met onze eigen kwaliteitsafdeling gebruiken we innovatieve methodes zoals sensoring om in kaart te brengen welke ruimtes in uw schoolgebouw intensief gebruikt worden. Door middel van slimme IoT-oplossingen toetsen wij bij uw gebruikers de beleving van onze schoonmaak. Ons doel: resultaatgericht maatwerk zodat u, uw studenten en medewerkers zich prettig voelen in een hygiënisch schone omgeving. Zo zorgen we dus niet alleen voor onze schoonmaak ronde, maar gaan we effectief te werk. Juist op de plekken waar intensief reinigen essentieel is.

Wij denken mee,
juist nu!

Een onzekere tijd vraagt om een flexibele partner die met u meedenkt. Ook op dat gebied maken we graag het verschil. Samenwerken met Victoria betekent daarom: korte communicatielijnen, één vast aanspreekpunt en gediplomeerde schoonmaakmedewerkers die voor u aan de slag gaan. 

Samen met u maken we een schoonmaakplan op maat waarbij de eindgebruiker centraal staat. Dit bereiken wij door vakkennis over duurzame schoonmaakmethoden, ecologische schoonmaakmiddelen en gebruik van schoonmaakapparatuur toe te passen in ons dagelijks werk. De inzet van onze Victorianen draagt bij aan een optimaal leerklimaat, zo kunt u uw aandacht richten op de ontwikkeling van uw studenten. 

 

 

 

Robert gaat graag het gesprek met u aan over de mogelijkheden!  

Robert van Woerkom
Sales manager
06 – 319 703 28

Opdrachtgever VU omschrijft ons als een onderscheidende samenwerkingspartner. 

Benieuwd wat andere relaties zeggen over Victoria Schoonmaak? U leest het in de referenties.

Robert gaat graag het gesprek met u aan over de mogelijkheden!  

Robert van Woerkom
Sales manager
06 – 319 703 28

Opdrachtgever Action omschrijft ons als een partij die zorgt voor stabiliteit en kwaliteit.

Benieuwd wat andere relaties zeggen over Victoria Schoonmaak? U leest het in de referenties.

Volg ons op social media

© Victoria Schoonmaakbedrijf